BEZ ALIBIJA /

Štimac: Ovo je težak poraz!

Image
Foto: PIXSELL

"Nismo bili homogeni, nismo bili blizu u linijama kako smo trebali biti. I Strachan je u vezu ubacio pet igrača koji znaju igrati s loptom i koji su nam stvorili velike probleme", kazao je Štimac!

8.6.2013.
9:26
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac nakon neočekivanog 0-1 poraza od Škotske u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Brazilu nije tražio alibi.

"Ovo je težak poraz prvenstveno jer smo pred sobom imali protivnika koji po svojoj nogometnoj kvaliteti ne može parirati Hrvatskoj. No, ako se ne uđe na pravi način protiv bilo koje otočke momčadi možete nastradati, a to se nama upravo dogodilo. Gubili smo duele jer smo očekivali da će sudac svirati prekršaje koji su izostali. Nismo bili homogeni, nismo bili blizu u linijama kako smo trebali biti. I Strachan je u vezu ubacio pet igrača koji znaju igrati s loptom i koji su nam stvorili velike probleme. Također, nedostajalo je i preciznosti u centaršutevima i udarcima na vrata. Bio sam hendikepiran u taktičkom smislu izostankom nekih standardnih igrača, puno nam je falio Modrić, ali oni koji su večeras bili na terenu morali su ga nadomjestiti. Ne možemo se 'vaditi' na termin odigravanja utakmice, jer on je isti i njima i nama. Zbog ovoga poraza nećemo pokleknuti, mi ćemo se dići. Znali smo da imamo pravo na jedan kiks, on se dogodio i sada moramo pobijediti u sve tri preostale utakmice", rekao je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo