SAMO JE ĆIRO BIO BOLJI / Štimac doveo Hrvatsku među svjetske velesile!

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska reprezentacija na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici za travanj zauzima četvrto mjesto. Ispred Štimčeve momčadi su samo svjetske nogometne velesile - Španjolska, Njemačka i Argentina, dok 'Vatrenima u leđa gledaju Italija, Engleska i Nizozemska.

11.4.2013.
11:51
PIXSELL
VOYO logo

Nakon odličnih rezultata u ožujku, pobjeda nad Srbijom i Walesom, hrvatska nogometna reprezentacija probila se na četvrto mjesto FIFA-ine ljestvice. U odnosu na prethodni mjesec to je skok od čak 5 pozicija, te drugi najbolji plasman u povijesti - jedino je Miroslav Ćiro Blažević sa svojim 'Vatrenima' 1999. godine dogurao do trećeg mjesta na svijetu.

Ispred Štimčeve momčadi u ovom su trenutku samo nogometne velesile kao što su svjetski i europski prvak Španjolska, moćna Njemačka te Messijeva Argentina, a Hrvatskoj u leđa gledaju mnoge velike reprezentacije kao što su Portugal, Italija, Engleska, Nizozemska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Od hrvatskih suparnika iz kvalifikacijske skupine za SP 2014. Belgija je skočila tri mjesta i sada je 16. reprezentacija svijeta. Srbija je potonula pet pozicija i sada je 40., Wales još devet pozicija slabiji od Srbije, Škotska je 77. , a Makedonija 83. reprezentacija svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo