PRVACI NA KOLJENIMA / Steaua srušila Chelsea usred Bukurešta

Image
Foto: AP Images

Dolazak još uvijek aktualnog europskog prvaka u Bukurešt izazvao je veliki interes navijača Steaue. Na tribinama se okupilo 55.000 gledatelja što je novi rekord Nacionalnog stadiona u Bukureštu.

7.3.2013.
21:09
AP Images
VOYO logo

U prvom susretu osmine finala Europske nogometne lige Steaua je u Bukureštu pobijedila Chelsea 1:0, a pogodak odluke zabio je Raul Rusescu iz jedanaesterca u 34. minuti.

Dolazak još uvijek aktualnog europskog prvaka u Bukurešt izazvao je veliki interes navijača Steaue. Na tribinama se okupilo 55.000 gledatelja što je novi rekord Nacionalnog stadiona u Bukureštu. Do sada je rekordna posjeta zabilježena na utakmici Rumunjska - Nizozemska u listopadu prošle godine kada je utakmicu gledalo 53.329 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je već nakon prve utakmice praktički osigurao plasman u četvrtfinale pobijedivši na gostovanju Stuttgart 2:0. Golove za 'nebesko-plave' zabili su Ederson (21) i Ogenyi Onazi (56).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuću pobjedu dohvatio je i Fenerbahče porazivši Viktoriju iz Plzena 1:0. Pogodak odluke zabio je Pierre Webo u 81. minuti.

Anži i Newcastle United su u Moskvi na stadionu Lužniki odigrali bez golova. Bila je to vrlo slaba utakmica, bez pravog ritma i prilika. Za Anži je debitirao Brazilac Willian koji je tijekom zimskog prijelaznog roka stigao iz Šahtara za 40 milijuna eura. Međutim, brazilski napadač neće po dobrome pamtiti premijerni nastup u dresu momčadi iz Mahačkale. Zbog ozljede je napustio teren već u 23. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susreti su na rasporedu 14. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo