Stanković: Vraćam se ako me Miha pozove

Bivši kapiten "orlova" želi ponovo da igra za reprezentaciju

29.11.2012.
13:58
VOYO logo

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je da bi se vratio u nacionalni tim ukoliko bi usledio poziv selektora Siniše Mihajlovića.

Stanković je odigrao 102 utakmice u dresu reprezentacije, od koje se oprostio prošle jeseni nakon poraza od Slovenije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Siniša i ja smo u stalnom kontaktu, pričamo o raznim stvarima. Ukoliko bi procenio da sam potreban reprezentaciji Srbije, stavio bih mu se na raspolaganje - rekao je Stanković.

34-godišnji bivši fudbaler Lacija i Crvene zvezde dodao je i da Mihajlović radi dobar posao sa reprezentacijom, da je ubacio veliki broj talentovanih mladih igrača, kao i da mu želi sve najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni igrač sredine terena još se oporavlja od dvostruke operacije Ahilove tetive i ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za Inter.

- Ne mogu da dočekam da se vratim na teren. Teško je posmatrati sve sa strane, jednostavno nije lako prihvatiti da si daleko od akcije. Ipak, jedino o čemu trenutno razmišljam je da se potpuno oporavim - rekao je Stanković, navodeći da će i posle završetka karijere ostati u fudbalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Još sam gladan fudbala, ali i nakon penzionisanja vidim sebe u fudbalu. Već sam mnogo puta rekao da je moja porodica ovde, da bih voleo da ostanem u klubu i da ću uvek biti na raspolaganju Interu - zaključio je Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo