OPUŠTENI BRAZILCI / Stanje stadiona na kojem se otvara SP šokiralo FIFA-u!

Image

Još uvijek nisu postavljene sve sjedalice, nije testiran sustav zaštite od požara, internet ne funkcionira, nisu dobro obilježeni sektori, lože su još uvijek prazne i neuređene.

2.6.2014.
9:35
VOYO logo

SAO PAULO - Međunarodna nogometna federacija (FIFA) nije bila zadovoljna posljednjim testom Corinthians Arene na kojoj će za deset dana Brazil i Hrvatska otvoriti svjetsko nogometno prvenstvo.

Na sinoćnjoj utakmici brazilskog prvenstva Corinthians - Botafogo (1-1) okupilo se 37.000 gledatelja, od 68.000 mjesta koliko ima na stadionu, a pojedini dijelovi tribina bili su zatvoreni jer još nemaju uporabne dozvole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo još dosta posla, no vjerujem kako ćemo sve stići do početka prvenstva," kazao je TiagoPaes, predstavnik Organizacijskog odbora. Još uvijek nisu postavljene sve sjedalice, nije testiran sustav zaštite od požara, internet ne funkcionira, nisu dobro obilježeni sektori, lože su još uvijek prazne i neuređene.

Ipak, bilo je i pohvala. Promet, metro, policija i zaštitari su daleko bolje funkcionirali nego na posljednjem testiranju, a postavljeni su i detektori za metal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stadion je zaista lijep. Potrebno je neke stvari ušminkati, no bit će to sjajno otvaranje prvenstva," kazao je bivši brazilski izbornik ManoMenezes, koji sada vodi Corinthians.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo