Stanić: Srbijo, izvini!

Rukometaši Srbije svesni su blamaže na Svetskom prvenstvu u Španiji

22.1.2013.
13:45
VOYO logo

Nakon debakla u osmini finala 23. Svetskog prvenstva u Španiji, i ubedljivog poraza od selekcije domaćina, golman rukometne reprezentacije Srbije Darko Stanić izvinio se zbog loše igre "orlova".

- Teško je sada biti pametan posle utakmice, ovako vruć reći prave stvari. Možda smo pogrešili što smo emotivno, posle utakmica sa Slovenijom i Poljskom, davali neke izjave koje nisu realne pa tako i danas bih sačuvao vruću glavu, da ne kažem sve što mislim jer nije ispravno i u redu. Sve se vidi na terenu, sportista govori na terenu i posle ovakve utakmice stvarno treba par dana da se oporavimo i vratimo u normalu. Razočaran sam i izvinio bih se u svoje lično ime i ime ekipe svojoj državi jer su sigurno očekivali bolje igre i mi smo. Malo nedostatak znanja, malo nedostatak sreće protiv Slovenije i Poljske nas je poremetio. U utakmicu sa Španijom smo ušli rastrojeni, oni su uhvatili svoj ritam i uz podršku publike lako nas dobili - rekao je Stanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapiten reprezentacije Srbije Momir Ilić izjavio je danas u Saragosi da njegova ekipa nije ispunila cilj na Svetskom prvenstvu, a da je odlučujući momenat bio poraz od Slovenije u grupnoj fazi takmičenja.

- Jednostavno nismo ispunili cilj. Naš cilj je bio mnogo viši. Veliki poraz smo pretrpeli u utakmici sa Slovenijom. To je bila veoma važna utakmica za nas. Tu utakmicu smo nažalost prokockali i sami sebi otežali put. Danas smo pokušali, ali videli ste šta se dogodilo - rekao je Ilić novinarima posle meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo