SRPSKA ZVIJEZDA UPALA U PROBLEME ZBOG KALINIĆA: / 'Zasuli su me uvredama, a samo dva klika su bila dovoljna da otkriju istinu'

Image
Foto: PIXSELL

Požalio se na neugodnu situaciju koju je doživio ljetos.

13.12.2018.
17:43
PIXSELL
VOYO logo

Srpski košarkaš NikolaKalinić otkrio je za službene stranice Eurolige kako se našao na udaru hrvatskih navijača jer nosi isto ime kao i bivši napadač Vatrenih. Do toga je došlo nakon što je Kalinić napustio reprezentativni kamp u Rusiji poslije sukoba s izbornikom Zlatkom Dalićem.

To je bio motiv zbog kojeg je iznio mišljenje o današnjoj tehnologiji i društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvari izmakle kontroli

"Svi su me na Twitteru počeli vrijeđati misleći da sam on. U početku mi nije bilo jasno što se događa jer nisam veliki nogometni fan. Pomislio sam: 'Ok, možda sam rekao nešto krivo, ali ne zaslužujem te sve loše riječi'. Onda, kada sam im odgovorio da nisam taj za kojeg misle nazvali su me lažovom. Ok, bilo je ludo i zato želim razgovarati o društvenim mrežama. Stvari su izmakle kontroli, a dva su klika mišem dovoljna da postoji drugi Nikola Kalinić koji je košarkaš. Međutim, lakše je komentirati nego provjeriti", napisao je košarkaš Fenerbahčea u svom blogu na službenoj stranici Eurolige.

Image

Serbia's forward Nikola Kalinic goes to the basket during a Men's Gold medal basketball match between Serbia and USA at the Carioca Arena 1 in Rio de Janeiro on August 21, 2016 during the Rio 2016 Olympic Games. (Photo by Andrej ISAKOVIC / AFP)

"Pomalo je tužno to što imamo toliko moći u našim rukama. S nekoliko klikova imate pristup cjelokupnom svjetskom znanju, na vašem mobitelu, a mi ga koristimo kako bi provjeravali sportske rezultate i gledali reality emisije. Na pamet mi padaju svi oni znanstvenici koji su mogli o tome samo sanjati. Došli bi do još većih otkrića. Možete li zamisliti što bi sve postigli Tesla ili Einstein da im je znanje bilo tako lako dostupno? A mi to koristimo da bi gledali zabavne snimke i snimali selfije", poručio je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike