VELIKI OBRAT / Srna ipak odlazi u Chelsea!

Image
Foto: PIXSELL

Transfer bi se trebao realizirati ovog tjedna. Šahtar bi trebao dobiti 16 milijuna eura odštete dok bi Srna zarađivao 4,5 milijuna eura godišnje.

25.8.2010.
13:31
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač ukrajinskog Šahtara Darijo Srna ovog će tjedna potpisati ugovor s prvakom engleske Chelseajem, doznaje portal SEEbiz.

Prema najnovijim informacijama, koje još nisu službeno potvrđene, Ukrajinci bi trebali dobiti 16 milijuna eura odštete dok bi Srna u dresu kluba s Stamford Bridgea godišnje zarađivao 4,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srnin prelazak iz Šahtara, u kojemu je proveo sedam sezon, u Premiership je tema koja se spominje već nekoliko mjeseci. Da spekulcije o prelasku nisu daleko do istine potvrdio je i sam Srna krajem svibnja ove godine.

"Chelsea je klub čija mi igra odgovara, a moj način igre odgovara njima. Želim napraviti iskorak, igrati Ligu prvaka s jačim klubom. Trenutno je Chelsea najbolji izbor za mene", izjavio je tada hrvatski nogometaš te dodao kako se u Londonu želi nametnuti kao prva opcija na desnoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo