Srbi se rugaju Barakudama: 'Hrvatima po zasluzi!'

'Pobjeda nam ništa nije značila, pa su Crnogorci trijumfalno osigurali plasman u doigravanju za polufinale.

24.1.2012.
9:34
VOYO logo

Hrvatska vaterpolo reprezentacija oprostila se od borbe za medalje na EP-u u Eindhovenu. Nakon što je Crna Gora slavila protiv Srbije, te Njemačka protiv Rumunjske, Rudićevim izabranicima preostaje bitka za sedmo mjesto.

Iako su se Barakude nadale kako će, do sada, najuvjerljivija i stopostotna Srbija pobijediti Crnogorce, to se ipak nije dogodilo. Dapače, Srbi su potopljeni s nevjerojatnom lakoćom. Hrvatski skeptici odmah su posumnjali u fair-play svojih susjeda, nakon čega je krenulo likovanje srpskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu naslovljenom s 'Poraz Srbije, Hrvatima po zasluzi' na popularnom portalu B92, stoji:

"Pobjeda nam ništa nije značila, pa su Crnogorci trijumfalno osigurali plasman u doigravanju za polufinale. Hrvati su završili natjecanje jer je Njemačka pobijedila Rumunjsku 10:9 u posljednjoj utakmici." Najdalje je išao srpski Mondo koji je naslov jasno otkrio što misli: 'Počelo je - Hrvati kukaju i optužuju'! Zanimljive su bile i reakcije srpskih vaterpolista nakon poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još sam vruć, moram analizirati utakmicu. Previše smo prilika propustili, a sve što smo pogađali s igračem više ranije na prvenstvu protiv Crne Gore nije funkcioniralo", istaknuo je izbornik Udovičić.

Svoje viđenje otkrio je i Duško Pijetlović:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjelo se da su Crnogorci imali veliku želju tijekom cijele utakmice, a da mi nismo imali imperativ pobjede. Ne možemo poreći da smo bili opušteniji od njih, to je činjenica. Isto tako, postoje i neke stvari u našoj igri koje mi se ne sviđaju i koje ćemo moći ispraviti u iduća tri dana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo