uvjerljivi chelsea i barca /

Sramota Bayerna u Bjelorusiji, United se provukao

Image

Veliko iznenađenje dogodilo se u prvoj večeri drugog kola Lige prvaka. Europski viceprvaci, nogometaši Bayerna, poraženi su u Bjelorusiji.

2.10.2012.
22:37
VOYO logo

Njemačkog predstavnika u najelitnijem natjecanju na svijetu sa 3:1 (Pavlov 23., Rodionov 76., Renan 90. / Ribery 90.) svladao je BATE Borisov. Bjelorusi su tako nakon iznenađujuće pobjede nad Lilleom nastavili svoj fantastičan put u Ligi prvaka. U drugoj utakmici skupine F Valencia je rutinirao svladala Lille na svom terenu sa 2:0.

Korak do još jedne senzacije u utorak navečer ostao je Cluj. Rumunji su poveli protiv favoriziranog Manchester Uniteda golom Kapetanosa u 14. minuti, no s dva pogotka šok za Engleze je spriječio Robin van Persie. Braga je ispravila kiks na startu ostvarivši vrijednu pobjedu na vrućem gostovanju u Istanbulu. Portugalci su golovima RubenaMicaela i Alana pobijedili Galatasaray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju kola Barcelona je u gostima svladala Benficu. Jednostranu utakmicu već je u 6. minuti najavio AlexisSanchez, dok je Fabregas na startu nastavka dokrajčio domaćina. Dodajmo i kako je u ovoj skupini Celtic nakon 11 godina stigao do pobjede na gostovanju u Ligi prvaka nadvisivši moskovski Spartak 3:2.

Zanimljiva utakmica odigrana je i u Torinu gdje Juventus ipak nije opravdao status favorita, važan bod odlazi u Donjeck. Šahtar je poveo kada je Teixeira matirao Buffona, no samo dvije minute kasnije Bonucci je iskoristio nepažnju gostujuće obrane i postavio konačnih 1:1. Chelsea jedini nije imao gotovo nikakvih problema. Dva pogotka Mate, po jedan Luiza i Ramiresa bili su dovoljni da londonski klub bezbrižno prekriži gostovanje kod danskog Nordsjaellanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

SKUPINA E:

Nordsjaelland - Chelsea 0:4 (Mata 33, 82, David Luiz 79, Ramires 89)

Juventus - Šahtar 1:1 (Bonucci 25//Teixeira 22)

SKUPINA F:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BATE Borisov - Bayern 3:1 (Pavlov 23, Rodionov 78, Bressan 90+4//Ribery 90)

Valencia - Lille 2:0 (Jonas 38, 75). CK: Debouchy (Lille, 87)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA G:

Spartak Moskva - Celtic 2:3 (Emmanuel Emenike 41, 48//Gary Hooper 12, Dmitrij Kombarov 71ag, Giorgos Samaras 90). CK: Juan Insaurralde (Spa,63)

Benfica - Barcelona 0:2 (Alexis Sanchez 7, Fabregas 56). CK: Busquets (Barc,89)

SKUPINA H:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CFR Cluj - Manchester United 1:2 (Kapetanos 14//Van Persie 29, 49)

Galatasaray - Braga 0:2 (Micael 27, Alan 90+4)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo