SPORTSKI VIKEND PREPUN UZBUĐENJA: / Europski prvak sudarit će se s Chelseajem

Image
Foto: Profimedia

Pred nama je novi ljetni sportski vikend u kojem će se itekako moći uživati u sportu, a mi vam donosimo kratak presjek najzanimljivijih događanja po našem izboru. Pa krenimo redom.

30.7.2016.
8:00
Profimedia
VOYO logo

30. 7. - Nogomet: Juventus – South China Club

Nogometaši Juventusa završili su s turnejom po Australiji i preselili se u Hong Kong gdje ih ove subote očekuje prijateljska utakmica protiv South China Cluba. U sastavu Stare dame neće biti našeg Marija Mandžukića koji u Torinu trenira s novi pojačanjem Juventusa Gonzalom Higuainom, kao ni Marka Pjace koji je tek prije nekoliko dana potpisao i nije otputovao na turneju s novim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HIGUAIN POHVALIO MANDŽUKIĆA: ‘Srdačno me dočekao, nikad nisam imao problema s napadačima’

TALIJANI PLASIRALI APSOLUTNU SENZACIJU: Engleski velikan želi dovesti Marija Mandžukića!

30. 7. - Nogomet: Celtic – Barcelona

Nogometaši Barcelone posljednjih se dana pripremaju u Engleskoj, a u subotu će se uputiti prema Dublinu gdje ih navečer očekuje utakmica protiv Celtica u sklopu europskog dijela International Champions Cupa. Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi vjerojatno će zaigrati u ovoj utakmici, ali ne i naš Ivan Rakitić koji je dobio produljeni odmor i tek u ponedjeljak će se priključiti pripremama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

S PLAVOM KOSOM STIGLA JE NOVA DOZA ČAROLIJE: Messi se poigrao sa suigračima, Suareza dva puta uništio

30.7 - Nogomet: Real Madrid – Chelsea

Europski prvak Real Madrid drugu će utakmicu na International Champions Cupu u SAD-u odigrati protiv Chelseaja na stadionu Michigan u Ann Arboru. U srijedu se Madriđani nisu dobro proveli u Columbusu gdje su poraženi od PSG-a s 1-3, ali dobra je vijest za trenera Zinedinea Zidanea da će protiv Chelseaja moći računati i na našeg Luku Modrića. Chelsea je u srijedu pobijedio Liverpool (1-0), a zasigurno želi srušiti i europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DEBAKL REAL MADRIDA: Kovačić pogodio vratnicu pa skrivio gol, luda utakmica Bayerna i Milana

30.7. - Košarka: Hrvatska – Argentina

Hrvatski košarkaši otputovali su ranije ovaj tjedan u Južnu Ameriku gdje će odraditi završne pripreme uoči nastupa na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. U subotu ih tako na turniru u Cordobi očekuje utakmica protiv domaćina Argentine. Bit će to prilika za izbornika Aleksandra Petrovića da uigra još pokoju akciju, ali nešto će vjerojatno i sakriti budući da će hrvatska protiv Argentine igrati i na OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


31.7. - Formula 1: VN Njemačke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton pobijedio je prošli vikend na Velikoj nagradi Mađarske i preuzeo vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva. Bila mu je to treća uzastopna pobjeda, a niz će pokušati nastaviti ove nedjelje u Njemačkoj gdje bi mu glavni suparnik opet trebao biti momčadski kolega iz Mercedesa Nico Rosberg.

Image
Image

31.7. - Nogomet: Osijek – Rijeka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Osijeka i Rijeke odlično su otvorili novu sezonu hrvatskog prvenstva. Obje su momčadi u prva dva kola osvojile maksimalnih šest bodova: Osijek je slavio na gostovanjima kod Istre i Intera, dok je Rijeka nadigrala Split u gostima i Istru kod kuće. Riječani u Gradski vrt dolaze nakon teškog gostovanja u Turskoj u sklopu Europske lige, što bi mogla biti prednost za Osječane.

SVE JE OSTALO OTVORENO: Lokosi odigrali 0:0 protiv Vorskle, Rijeka se s istim rezultatom vraća iz Istanbula

31.7. - Nogomet: Split – Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon gostovanja u Ukrajini u 3. pretkolu Europske lige na kojem su Splićani deklasirali Oleksandriju 3-0, nogometaše Hajduka očekuje gradski okršaj protiv Splita. Tri od četiri posljednja međusobna okršaja ovih klubova završila su rezultatom 0-0, ali nema sumnje da u nedjeljni dvoboj Hajduk ulazi kao favorit. Posebno nakon debakla Splita protiv Rijeke (0-3) na startu prvenstva. Istina je da je u međuvremenu na klupu došao novi trener Vjekoslav Lokica, ali pitanje je hoće li uspjeti tako brzo razbuditi momčad.

Image
Image

OTKRIVENA VELIKA TAJNA TRIJUMFA HAJDUKA U OLEKSANDRIJI: Trener Bijelih prije susreta napravio nešto posebno

TA ČUDESNA OLEKSANDRIJSKA NOĆ! Hajduk Ukrajince počastio ‘tricom’ i stekao veliku prednost za uzvrat

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo