'NEPRAVEDNA ODLUKA' / Španjolski velikan ostao bez trenera

Image
Foto: AP

Ime Pellegrinovog nasljednika još nije poznato, a dok se čeka odluka delegat kluba Salvador Gonzales Marco će preuzeti vođenje prve momčadi.

2.12.2012.
14:20
AP
VOYO logo

MADRID - Argentinac MauricioPellegrino, koji je smijenjen s mjesta trenera Valencije u subotu navečer nakon teškog poraza svoje momčadi od 5-2 od Real Sociedada, ocijenio je u subotu da je njegova smjena "nepravedna" i plod "nagle odluke".

"To je nepravedna odluka, donesena naglo i motivirana strahom od nastale situacije. Ali nogomet je takav", ocijenio je Pellegrino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slika koju smo dali u zadnje dvije utakmice (poraz od Malage od 4-0 i Real Sociedada od 5-2) je rezultat okolnosti. Mi smo na 4-5 bodova od cilja u Ligi, plasirali smo se u osminu finala Lige prvaka i još smo uvijek u igri za Kup kralja", objasnio je Pellegrino.

Pogoden odlukom o smjeni, Argentinac koji je bio i igrač Valencije, zahvalio je na suradnji i igračima i navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim najbolje Valenciji. Vjerujem u proces rada, potpisao sam ovdje na dvije godine. Nadam se da će mi život ponovno pružiti priliku da radim ovdje"".

Ime Pellegrinovog nasljednika još nije poznato, a dok se čeka odluka delegat kluba Salvador GonzalesMarco će preuzeti vođenje prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo