dojmovi iz europe / Španjolski mediji: Real sravnio slabi Dinamo sa zemljom

Image
Foto: PIXSELL

Real se poigrao sa slabim Dinamom, zaključak je španjolskih i europskih medija u osvrtu na sinoćnju utakmicu Lige prvaka u skupini D između Reala i Dinama, koja je završila rezultatom 6-2.

23.11.2011.
10:28
PIXSELL
VOYO logo

Nakon potpunog debakla Dinama u Madridu, španjolski, ali i svjetski mediji dodatno su otežali poraz hrvatskog nogometnog prvaka.

'Real je iskoristio Dinamo na San Bernabeu, Real se poigrao s Dinamom', naslov je u španjolskom sportskom dnevniku Marca.

"Real nije imao osjećaja i sinoć je pregazio Dinamo, momčad kojoj je bilo jasno po što dolazi na San Bernabeu", piše Marca dodajući kako su 'Bijeli zaslužili za svoju sinoćnju igru masažu i toplu kupku'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi španjolski dnevnik As piše da je 'Real je sravnio Dinamo sa zemljom u 65 minuta'.

Također su novinari Asa dodali kako je na sinoćnoj utakmici zabilježen jedan rekord. Naime, ni jedna ekipa u Ligi prvaka nije zabila tri pogotka u prvih devet minuta, likovali su Španjolci.

El Mundo Deportivo dodaje da je sinoćnja utakmica bila kao šala.

"Dinamo iz Zagreba pokazao je vrlo siromašan nogomet. Hrvatska ekipa je bila marioneta u rukama Real Madrida u kojem su sinoć igrale zamjene poput vratara Adana, Varana ili Callejona", ističe Deportivo.

Goal com se priključuje pohvalama igre Španjolaca i dodao kako je španjolski div slomio bespomoćne Hrvate te je zapečatio prvo mjesto u skupini D.

Francuski L'Equipe piše da je 'Real u punoj brzini pregazio Dinamo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez Casillasa i Ronalda Real je ipak pucao iz topova zahvaljujući u prvom redu sjajnom Benzemi", dodaje L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo