KATASTROFALNI PORAZ / Španjolci zamrznuli Srbe na minus 30!

Image
Foto: AP Images

Dvostruki uzastopni prvaci Europe Španjolci polufinale su osigurali praktički već u prvoj četvrtini, koju su dobili s 21-5, a i u nastavku je Srbija bila potpuno nemoćna, pa je razlika u jednom dijelu utakmice bila čak i 40 poena.

18.9.2013.
19:26
AP Images
VOYO logo

Košarkaši Španjolske prvi su polufinalisti Europskog prvenstva nakon što su u četvrtfinalu u Ljubljani katastrofalno porazili Srbiju s 90-60 (48-23).

Dvostruki uzastopni prvaci Europe Španjolci polufinale su osigurali praktički već u prvoj četvrtini, koju su dobili s 21-5, a i u nastavku je Srbija bila potpuno nemoćna, pa je razlika u jednom dijelu utakmice bila čak i 40 poena. Kod pobjednika su najbolji bili Rodriguez (22) i Rudy Fernandez (19), a kod Srba Anđušić i Katić s po 11 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolcima je to čak osmo uzastopno polufinale na europskim prvenstvima, a za plasman u treće finale zaredom borit će se protiv pobjednika dvoboja Slovenija - Francuska, koji se igra večeras u 21 sat. U četvrtak se hrvatski košarkaši za polufinale bore s Ukrajincima, a zadnji četvrtfinalni par je Italija - Litva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo