ŠPANJOLCI IMAJU POVJERENJA U VATRENE: / Prema njima, Hrvatska će biti najveće otkriće Svjetskog prvenstva

Image
Foto: PIXSELL, Screenshot

Kao najboljeg strijelca i najboljeg igrača prvenstva Španjolci vide Lea Messija iako misle da će Argentina potpuno podbaciti

29.3.2018.
13:27
PIXSELL, Screenshot
VOYO logo

Španjolska Marca postavila je nekoliko anketa vezanih za Svjetsko prvenstvu u Rusiji u jednom svom tekstu. Tko će biti najbolji strijelac, a tko igrač? Tko će osvojiti Mundijal? Samo su neka od pitanja, ali jedno je posebno zanimljivo i Hrvatima.

Naime, na pitanje koja će reprezentacija biti najveće otkriće turnira, čitatelji Marce najviše su glasali za Vatrene! Od gotovo 100,000 glasova čak 22,46% otišlo je Hrvatskoj reprezentaciji, a na drugom mjestu je Egipat (19.39). Potom slijede Peru (12.42), Island (8.6)..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Isto tako, vrlo zanimljivo razmišljanje Španjolci imaju i o tome tko će biti najveće razočaranje prvenstva. Tu je uvjerljivo prvo mjesto sa više od 30% glasova zauzela Argentina koja je prije samo dva dana poražena sa 6-1 od Španjolske u prijateljskoj utakmici i koja će se susresti i sa Hrvatskom u skupini na Svjetskom prvenstvu.

Image

Španjolci ne vjeruju niti Portugalu i Francuskoj, a kao najboljeg strijelca i najboljeg igrača prvenstva vide LeaMessija iako misle da će Argentina potpuno podbaciti. Naravno, kao glavnog favorita za osvajanje naslova vide svoju Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo