HNS OBJAVIO / Evo kakva je stvarno situacija s Brozovićem, o kakvoj se ozlijedi radi i koliko ga neće biti na travnjaku

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Nalaz magnetske rezonancije pokazao je djelomičnu rupturu mišića stražnje lože, pa Brozovića čeka mirovanje od nekoliko tjedana

26.9.2022.
17:33
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Jako bitan veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Marcelo Brozović obavio je u ponedjeljak pregled magnetskom rezonancijom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, nakon što je u utakmici Lige nacija protiv Austrije zbog ozljede izašao u 18. minuti. HNS je objavio i stanje jednog od najvažnijih kotačića u sustavu igre Zlatka Dalića.

Zaradio djelomičnu rupturu mišića

Image
PORUKA IZ BEČA /

Ozlijeđeni Marcelo Brozović se oglasio odmah nakon utakmice. Pogledajte što je objavio na Instagramu

Image
PORUKA IZ BEČA /

Ozlijeđeni Marcelo Brozović se oglasio odmah nakon utakmice. Pogledajte što je objavio na Instagramu

Nalaz magnetske rezonancije pokazao je djelomičnu rupturu mišića stražnje lože, pa Brozovića čeka mirovanje od nekoliko tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O daljnjem tretmanu brigu će voditi nadležni liječnici milanskog Intera, koji će dati i preciznu prognozu oporavka, a njima će u stalnom kontaktu biti i liječnička služba hrvatske reprezentacije. Kad se sinoć na Prateru Marcelo ozlijedio, pobojali smo se svi kako ga neće biti duže vrijeme. No, na svu sreću, Brozović će se vratiti na travnjak u optimalnom roku. SP nije ugrožen, ali trebat će mu vremena da se vrati u formu dostojne njegove najbolje igre, najboljih izvedaba.

Hrvatska je sinoć u susretu u Beču pobijedila Austriju sa 3-1 osvojivši prvo mjesto u skupini i plasman na Final Four ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska s 13 bodova na Final Four

Vatreni su na Ernst Happel stadionu povela u šestoj minuti golom Luke Modrića. No, Austrija je tri minute kasnije izjednačila golom Baumgartnera. U drugom dijelu pobjedu svjetskim doprvacima donijeli su Livaja (69) i Lovren (72).

Hrvatska je tako natjecanje završila s 13 bodova, jednim više od Danske te će od 14. do 18. lipnja iduće godine igrati na Final Four turniru. Uz Hrvatsku tamo će nastupiti i Nizozemska, a za preostala dva mjesta se bore Mađarska i Italija, odnosno, Portugal i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo