SVE JASNO / Ivan Perišić u svom Omišu govorio o povratku u Hajduk: 'Nije bitno što sam obećao drugima...'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Perišić je ponikao u Hajduku, ali za 'Bijele' nije nastupio u službenoj utakmici

21.12.2022.
18:05
Miroslav Lelas/PIXSELL
Play logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nakon povratka sa Svjetskog prvenstva i dočeka u Zagrebu i Splitu, u srijedu je dočekan i u svom rodnom gradu Omišu. Na stadionu su "Periju" dočekali brojni sugrađani, a on je, među ostalome, govorio o povratku u Hajduk, što navijači "Bijelih" već dugo zazivaju.

Image
ZASMETALO IH /

Lovrenov komentar je glasno odjeknuo u Srbiji: Tamošnji mediji zgroženi, traže oštru kaznu za Vatrene

Image
ZASMETALO IH /

Lovrenov komentar je glasno odjeknuo u Srbiji: Tamošnji mediji zgroženi, traže oštru kaznu za Vatrene

Sada je Perišić ponovio da se namjerava vratiti u Hajduk, barem na jednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bitno što sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam u Hajduku sedam godina i nisam debitirao u službenoj utakmici. Moj povratak se mora dogoditi. Bit će uskoro, ne znam točno kad. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim bilima. Pa da osvojimo titulu i da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija", rekao je Perišić pa dodao:

shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

"Prije dva dana smo bili u Zagrebu, jučer u Splitu, ali opet, ovdje sam proveo prvih 14 godina svojeg života i to neću nikad zaboraviti. Tu sam napravio svoje prve korake sa svojim prijateljima iz osnovne škole. Uvijek mi je drago biti tu i svaki slobodan trenutak dolazim tu u Omiš i u Split da provodim trenutke s obitelji i prijateljima".

Među stotinama Omišana koji su došli pozdraviti svog "Vatrenog" bila su i brojna djeca iz nogometne škole NK Omiš. Perišić je odgovarajući na pitanja voditeljice programa rekao da mu je najupečatljiviji dio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru kada ga je nakon utakmice s Brazilom sin upitao gdje je Neymar, a nakon što mu je on pokazao Leondardo je otrčao na teren javiti mu se. Uplakani Neimar je dječaka pozdravio i zagrlio, a to su zabilježile sve svjetske kamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo