JEDNO PITANJE GA JE NALJUTILO / Dejan Lovren ljutito otišao s presice za novinare: 'Koliko god vi mene otpisivali, ja ću dodavati veći gas'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Budimir i Lovren uoči početka Svjetskog prvenstva u Kataru

20.11.2022.
8:09
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prvi je dan Svjetskog prvenstva u Kataru koje se svečano otvara u 17 sati utakmicom između Katara i Ekvadora. Tri dana uoči prve utakmice Vatrenih pred medije su izašli Ante Budimir i Dejan Lovren.

Image
ANKETA NET.HR-A /

Kako će proći Hrvatska na Mundijalu u Katru?

Image
ANKETA NET.HR-A /

Kako će proći Hrvatska na Mundijalu u Katru?

Novinar je pitao Lovrena kakav je osjećaj biti ovdje s obzirom na to da je ovo njegovo treće svjetsko prvenstvo. "Svaki put si sretan kad si na Svjetskom prvenstvu. Velika mi je čast što sam ja osobno uspio to napraviti. Da mi je to netko rekao dok sam bio mali, ne bih mu vjerovao. Prva moja utakmica za reprezentaciju je bila protiv Katara 2009., ne znam što to znači. Da li je to neki znak, vidjet ćemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Borimo se i dajemo sve od sebe'

Velika je konkurencija na stoperskim pozicijama. "Mislim da je to savršena pozicija za izbornika, ima pet kvalitetnih stopera, a svaki može igrati u prvih 11. Mi smo tu, borimo se i dajemo sve od sebe. Mislim da nikada do sada nismo imali ovakvu kvalitetu tako da možemo biti sretni", rekao je Lovren pa je komentirao mlade igrače:

"Ja uvijek smatram da mladi moraju dati tu novu snagu i novu energiju. Kada se dođe u reprezentaciju, oni znaju kakvi su standardi. Ako može jedan Luka Modrić, Perišić, Vida, uklizavati na treninzima, onda mogu i oni. I mislim da to rade, pokazuju, dokazuju i da to žele."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimir: 'Osjećam se kao malo dijete'

Komentirali su i početni sastav protiv Maroka. "Još ne znamo tko će igrati i tko će početi protiv Maroka. Utakmice su, čini mi se, svakih četiri dana, pa ćemo vidjeti što izbornik izabere", rekao je Budimir.

"Drago mi je da sam ovdje. Kao malo dijete se osjećam", komentirao je Budimir svoj dolazak na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je rekao da smatra da ova ekipa ima sve da osvoji ovo Svjetsko prvenstvo. "Imamo sve što nam treba samo to trebamo pokazati na terenu. Sviđa mi se ova kombinacija iskusnih veterana i mladih lavova. Puno toga se mora i poklopiti, svatko mora biti u svojoj najboljoj formi. Kada imaš vjeru u sebe i vjeru u svoju ekipu, sve je moguće. Moja misao kada sam došao ovdje je postolje. Jer ako smo mogli to 2018., možemo i sada. U nogometu je sve moguće, samo trebaš vjerovati."

Zadnji SP za Lovrena?

Nekoliko dobrih Marokanaca igra u La Ligi. "Kao ekipa u jako opasni i talentirani. Jako opasna ekipa", rekao je Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimir je komentirao izostanak Benzeme sa Svjetskog prvenstva. "Zlatna lopta će nedostajati turniru i šteta je što neće biti ovdje za Francusku."

Novinar je za kraj pitao Lovrena je li mu ovo posljednje SP. "Nastavit ću koliko god vi sumnjate u mene. Koliko god vi mene otpisivali, ja ću dodavati veći gas", odgovorio je ljutito pa izašao iz konferencijske dvorane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izaberi pobjednika Svjetskog prvenstva i osvoji potpisani dres Luke Modrića, televizor i ostale vrijedne nagrade:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo