OPTUŽIO JE I SUCA / Argentinskom asu prijeti suspenzija za meč s Hrvatskom zbog vikanja na bolesnog Van Gaala: 'Je*o sam te pederu'

Image

Martinez je poznat po branjenju kaznenih udaraca i provokacijama, ali ovaj puta je pretejerao. Zasmetala ga je izjava Van Gaala: 'Ako dođe o penala, mi ćemo pobijediti'

11.12.2022.
13:11
VOYO logo

FIFA je otvorila disciplinski postupak protiv reprezentacija Argentine i Nizozemske zbog rekordnog broja žutih kartona na njihovom susretu četvrtfinala, kada je španjolski sudac Antonio Lahoz ukupno pokazao čak 18 žutih kartona.

Image
'SRAMOTAN ISPAD' /

Srpski mediji sablaznili se prizorom iz Hrvatske: 'Skandal kakav se ne pamti, ali navikli smo vidjeti svakakve gadosti od njih'

Image
'SRAMOTAN ISPAD' /

Srpski mediji sablaznili se prizorom iz Hrvatske: 'Skandal kakav se ne pamti, ali navikli smo vidjeti svakakve gadosti od njih'

Nije sporno samo to, nego i dobacivanje golmana Argentine, Emiliana Martineza prema Louisu Van Gaalu nakon obranjenih jedanaseteraca: "J*bao sam te dva puta, dva puta sam te j*bao, p*derčino." Treba napomenuti kako nizozemski strateg reprezentaciju vodi unatoč raku prostate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je tijekom izjava teško optužio glavnog sudca: "Sudac im je dao sve i vratio ih. Dao im je 10 minuta produžetka bez razloga. Samo je želio da postignu gol. Taj čovjek je lud. Zato što je njegova Španjolska eliminirana, htio je nas izbaciti. On je najgori sudac na Svjetskom prvenstvu. Nadam se da ga više nećemo imati jer je beskoristan."

Izostanci

Argentinski mediji u strahu komentiraju činjenicu da je i Messi vrlo negativno komentirao suđenje Španjolca što je jednim od članka FIFA-e zabranjeno. Jednom dijelu medija je poručio kako „ne želim govoriti o suđenju jer bih mogao biti kažnjen, ali su svi vidjeli što se događalo“, no argentinski Clarin jednako tako navodi da je Messi govorio i kako su „Nizozemci izjednačili na 2-2 nakon nepostojećeg prekršaja“ što je bio samo nastavak „općenito lošeg suđenja“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Uoči utakmice polufinala protiv Hrvatske, koja se igra u utorak od 20 sati na Lusail stadionu, tamošnji mediji naglašavaju i neigranje dvojice Argentinaca protiv Hrvatske zbog žutih kartona. I dok bi se izostanak Gonzala Montiela trebao jednostavnije nadomjestiti, piše Clarin, neigranje Marcosa Acune mogao bi biti veliki problem.

Iskusni 31-godišnji igrač Seville Acuna odlično je odrađivao posao na lijevoj argentinskoj strani te je bio jedan od boljih argentinskih igrača na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo