RASPISALI SU SE / Argentinski mediji najavljuju osvetu, ali i epski okršaj: 'Sve je počelo prije 16 godina, danas se igra posljednja bitka'

Image
Foto: Profimedia

Argentinski mediji potpuno su koncentrirani na polufinalni dvoboj Hrvatske i Argentine

13.12.2022.
14:42
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u ponedjeljak posljednji trening uoči današnjeg susreta protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Dohi.

Image
LUDNICA U KATARU /

Hrvatski navijači preplavili ulice Dohe uz pjesmu, stigao je i omiljeni Grdović

Image
LUDNICA U KATARU /

Hrvatski navijači preplavili ulice Dohe uz pjesmu, stigao je i omiljeni Grdović

U kampu hrvatske reprezentacije u Dohi Al Ersal 3 opuštena je atmosfera, a da se nešto važno događa vidljivo je tek po broju novinara koji "opsjedaju" bazu Vatrenih. Od utakmice s Brazilom sve je teže pronaći mjesto za stolom u press centru, ili za kameru uz teren. Najvažnija je vijest da su svi igrači trenirali, što je najavio i hrvatski izbornik Zlatko Dalić na jučerašnjoj novinarskoj konferenciji. Vatreni nakon spektakularne pobjede nad Brazilom u četvrtfinalu idu na noge drugom južnoameričkom velikanu - Argentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret Vatrenih i Argentine s nestrpljenjem iščekuje cijela Hrvatska, ali i svijet.

Image
Foto: Profimedia

Messi vs. Modrić

Argentinski mediji potpuno su koncentrirani na nastup njihove reprezentacije, što se može vidjeti u nekim od njihovih najčitanijih portala i listova. Clarin tako piše o osveti protiv Hrvatske: "Lionel Messi na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022., križanje s Lukom Modrićem i potraga za osvetom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Infobae se pak dotaknuo hrvatskog junaka Livakovića i njegove priče: "Priča iza rekordnog hrvatskog vratara: Nježna fotografija koja simbolizira odluku da napusti košarku kako bi se iskovao kao nogometaš". La Nación podsjeća na brojne dvoboje koje su u karijeri imali Modrić i Messi: "Messi vs. Modrić: Dvoboj koji je počeo prije 16 godina i imao puno scenarija, no danas se igra posljednja bitka." Isti portal je posvetio tekst našem Luki: "Modrić, nogometni genij koji je strastven za svoju naciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Gaceta pak piše o taktici koju bi trebali primijeniti protiv Hrvatske: "Argentina u polufinalu: Koji je recept da se toliko ne patimo?", dok Ole ističe razne statistike današnjeg dvoboja u tekstu pod naslovom: "Argentina - Hrvatska i dvoboj statistike u Kataru 2022.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo