ODLUKA KOJA JE ODJEKNULA / Trpa kao na traci, trenutno je naš najubojitiji napadač, a ne ide na SP: Na Otoku šokirani; 'Ako ga Dalić nije zvao sad, neće nikad...'

Ibrox Noise i je i nije iznenađen Dalićevom odlukom koja je odjeknula sve do Glasgowa

9.11.2022.
17:50
VOYO logo

Izbornik Zlatko Dalić ipak je odlučio 11 dana prije početka Mundijala u Kataru, 14 uoči prve utakmice na turniru s Marokom, kao četvrtu napadačku opciju, ne nominalno tim redoslijedom, na SP voditi Antu Budimira, a ne Antonija Čolaka, trenutno najproduktivnijeg i gol najraspoloženijeg hrvatskog napadača u Europi.

Image
12 'VELIČANSTVENIH' /

Ovo su igrači koji neće vidjeti Katar: Neki od ovih uglednih i zvučnih imena izazvali su polemike što se tiče Dalićevog popisa

Image
12 'VELIČANSTVENIH' /

Ovo su igrači koji neće vidjeti Katar: Neki od ovih uglednih i zvučnih imena izazvali su polemike što se tiče Dalićevog popisa

Dalić objasnio odabir

To je jedno ime koje je, onako, iznenadilo i zaintrigiralo hrvatsku javnost što se nije našlo na popisu putnika na Katar, ali i novinare. Bili smo danas na pressici u pubu Zagrebačke pivovare Pivana, na svečanom potpisivanju sponzorskog ugovora Ožujskog piva i hrvatske nogometne reprezentacije, te predstavljanju završnog popisa igrača za FIFA Svjetsko prvenstvo 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali smo Dalića zašto nije pozvao Antonija Mirka Čolaka, ako se uzme u obzir njegova trenutna forma i ubojitost. Više o tome čitajte - OVDJE.

Ova odluka odjeknula je sve do Škotske, do Glasgowa. Ibrox Noise - portal koji donosi sve novosti vezane uz Glasgow Rangerse, u šoku je što njihov udarni napadač nije na popisu od 26 igrača za Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I jesmo i nismo iznenađeni, ljuti nas što je Čolak rekao istinu, zaslužio je poziv'

Posebno su kritizirali pozivanje Ante Budimira koji je ove sezone u 11 ligaških nastupa u dresu Osasune postigao samo jedan pogodak. Čolak ih je s druge strane u 13 nastupa postigao 11 i trenutno je vodeći strijelac lige, a nakon što je osvojio nagradu za najboljeg igrača u rujnu i listopadu, škotski medij analizira i donosi:

"I jesmo i nismo iznenađeni, ljuti nas što je Čolak rekao istinu, zaslužio je poziv za formu svog života i ovo će ga zasigurno shrvati. Razočarani smo zbog našeg čovjeka, ako ne ide na SP na ovom vrhuncu svoje karijere protiv ljudi koji imaju više nogu nego golova ove sezone, vjerojatno više nikada neće dobiti poziv. Navijači Rangersa od kad su čuli ovu informaciju su šokirani. Pa, Ante Budimir je zabio ove sezone samo jedan gol. Trenutno je u formi vrijedne najboljih napadača svijeta u ovom trenutku. Dalić je izignorirao Čolaka", stoji u tekstu na web izdanju Ibrox Noise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo