SRAMOTA ZA ENGLESKI KLUB / Šokantna vijest za navijače Newcastlea i Argentine

Image
Foto: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL

Jonasu Gutierrezu dijagnosticiran je rak testisa još u svibnu/lipnju prošle godine. Igrač Newcastlea je trenutno pri kraju liječenja kemoterapijom, a u medijima su se pojavile teške optužbe na račun engleskog kluba.

17.9.2014.
11:05
Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

U utorak navečer obožavatelji nogometne izvedbe argentinskog reprezentativaca Jonasa Gutierreza čuli su tužnu vijesti - donedavni nogometaš Newcastle Uniteda ima rak testisa.

31-godišnji Argentinac 'podijelio' je svoju osobnu dramu s brojnim medijima u domovini, te iznio kronologiju događaja i teško optužio vodstvo svojeg najdražeg kluba - Newcastlea.

Gutierrez je otkrio da mu je rak testisa dijagnosticiran još u svibnu/lipnju prošle godine. Nakon što je trpio konstantu bol poslije žestokog sudara s Bacaryjem Sagnom iz Arsenala, argentinski reprezentativac je prošao niz liječničkih pregleda koji su otkrili njegovo pravo zdravstveno stanje.

"Vratio sam se u klub (Newcastle) krajem studenog 2013... sredinom prosinca trener (Alan Pardew) mi je rekao kako bi za mene bilo najbolje da potražim novi klub", optužio je Jonas svoj bivši klub iz kojeg je početkom 2014. otišao na posudbu u Norwich City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najteži dio je iza mene, imam još nekoliko kemoterapija, ali kraj liječanja je svakim danom sve bliže.  Ljudima sam rekao da sam glavu obrijao jer sam napravio neko 'ludo' obećanje, a sve kako im ne bih morao objašnjavati detalje", dodao je 31-godišnji nogometaš.

"Htio sam ispričati svoju priču kako bih pomogao ljudima, ako ikako mogu. Baš sam neki dan dobio e-mail od osobe koja je u sličnoj situaciji kao ja", zaključio je Gutierrez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U argentinskim medijima su se pojavile i optužbe da je Newcastle odbio platiti troškove Jonasovog liječenja, a igrač tog kluba Fabricio Coloccini je označen kao najveći pozitivac koji je Gutierrezu bio velika pomoć u trenucima kada mu je najviše trebala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo