Sneg odlaže duel Srbije i Škotske? (VIDEO)

Škotski navijači u kiltovima pomažu u uklanjanju snega

26.3.2013.
13:36
VOYO logo

Utakmica između fudbalskih reprezentacija Srbije i Škotske u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu mogla bi da bude odložena zbog snega koji pada u Novom Sadu.

Delegat utakmice naložio je organizatorima da uklone sneg sa terena, a ukoliko u tome ne uspeju do 18 sati, utakmica će biti odložena i igraće se sutra uveče u istom terminu od 20.30 časova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stadionu "Karađorđe" nalazi se oko desetak santimetara snega, a zanimljivo je da navijači Škotske u kiltovima pomažu radnicima na osposobljavanju terena.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković rekao je da se nada kako će se utakmica sa Škotskom igrati, uprkos snežnim padavinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Delegat i mađarski sudija Ištvan Vad zahtevali su da se ekipe pojave na terenu u 19 sati i tada će biti doneta definitivna odluka. Ipak, ja sam optimista, sneg će do tada biti očišćen, u tome nam mnogo pomažu ljudi sa stadiona Karađorđe i ukoliko ne bude pojačavanja intenziteta padavina, teren će da bude spreman - rekao je Laković za Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo