KAKVE ZVIJERI / Smijali se i mazili bebu nakon ubojstva

Bivša zvijezda američkog nogometa Aaron Hernandez proglašena je krivim za ubojstvo s predumišljajem svoga prijatelja Odina Lloyda (27).

15.4.2015.
18:48
VOYO logo

Životni je to krah nekad perspektivne NFL zvijezde, čovjeka kojem su stručnjaci prognozirali uspješnu karijeru. No, te 2013. godine sve se srušilo u jednoj sekundi, tj onoga trenutka kada je počeo razmišljati i planirati ubojstvo. Naime, Hernandez je Lloyda ubio u blizini svoje kuće u Massachusettsu, ispalivši u njega čak šest hitaca.

U to vrijeme, Hernandez je bio zvijezda u usponu s ugovorom vrijednim čak 40 milijuna dolara. A sada ga čeka doživotna kazna i to bez mogućnosti pomilovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubijeni je bio dečko sestre Hernandezove zaručnice, s kojom ima i malo dijete. Za vrijeme suđenja, glavno uporište obrane temeljilo se na poricanju počinjenog kaznenog dijela, iako je on samo priznao da je bio prisutan.

Tužiteljstvo je istaknulo kako je Hernandez planirao ubojstvo Lloyda zbog ranijeg incidenta u noćnom klubu, te uz pomoć svoga dva prijatelja pokušao sakriti ubojstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nadzorne kamere iz Hernandezovog doma snimile su kako osuđeni ubojica u ruci drži pištolj, i to manje od deset minuta nakon Lloydovog ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadzorne kamere također su uhvatile Hernandeza, Wallacea i Ortiza kako se odmaraju u njegovom domu nakon što je zločin počinjen, te kako se smiju uz bazen i igrali se s Hernandezovom kćerkicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo