PRIMOPREDAJA U RUSANOVOJ / Službeno je: Vlatko Marković odlazi s vlasti

Na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza odlučeno je da će novi predsjednik biti najbolji golgeter u kockastom dresu. Dosadašnji vladar Vlatko Marković dobio je itutlu počasnog predsjednika.

15.5.2012.
13:59
VOYO logo

Dva i pol sata trajala je 15. sjednica Izvršnog odbora Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza i zadnja kojom je predsjedao Vlatko Marković.

"Odlučio sam se povući s mjesta predsjednika HNS-a nakon EURO-a 2012. Obzirom na proceduru sazivam sjednicu Skupštine saveza 5. srpnja", pročitao je Markovićevu ostavku njegov najbliži suradnik i desna ruka Zorislav Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za novog predsjednika bit će izabran najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacija DavorŠuker koji bi 'vlast' trebao preuzeti početkom srpnja. Po izlasku iz Rusanove Šuker se u svom govoru već zahvalio županijskim savezima.

Vlatko Marković dobit će titulu počasnog predsjednika, a direktor Dinama DamirVrbanović postat će izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poziciji glavnog tajnika vječnogZorislava Srebrića zamijenit će VladoIveta, dok će popularni Zorko postati koordinator svih reprezentacija. Na izborničku klupu će sjesti Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo