SAZNAJTE ZAŠTO / Slika zgodne sportske novinarke preplavila internet!

Image
Foto: Twitter

Plavokosa Kelly Nash, ni kriva ni dužan, postala je tema dana na internetskim portalima i društvenima mreža u Americi nakon što je na svom twitter profilu postavila jednu neobičnu fotografiju.

30.4.2013.
9:50
Twitter
VOYO logo

Jedna sasvim uobičajena stvar pretvorila se u pravi hit na američkim društvenim mrežama i portalima.

Kelly Nash, novinarka bejzbolske momčadi Tampa Bay Rays, slika se na kultnom stadionu Fenway Park u Bostonu (gdje je davnih dana gazio legendarni Babe Ruth), te je potom postavila fotografiju na svoj Twitter profil. I to je ona 'sasvim uobičajena stvar'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neobično je, naime, ono što se vidi na slici. Naime, zgodnoj sportskoj novinarki je baš kada se uslikala pored glave fijuknula bejzbolska loptica pretvorivši taj trenutak u pravi internetski hit.

Image
Foto: tampabay.com

"Moja je obitelj iz Massachusettsa i znala sam da će biti jako uzbuđeni što sam na Fenway Parku baš u trenutku kada vježbaju Boston Red Soxi. Kada sam im slala MMS poruku, shvatila sam da je bejzbolska loptica točno pored moje glave. To me dobro nasmijalo", objasnila je Kelly čija je fotografija odmah preplavila internetske portale i društvene mreže u Americi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, mnogi su (opravdano?) odmah vidjeli 'teoriju zavjere' i njezinu sliku pripisali photoshopu, no zgodna novinarka im je prebacila lopticu rečenicom: "Zar mislite da nemam pametnije posla nego montirati lopticu u photoshopu?".

Image
Foto: foxsportsflorida.com
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo