Nika traži milijun kuna da se vrati u priču!

U proljeće 2010. objavila je da se prestaje baviti skijanjem, no sada, u 27. godini, Nika Fleiss razmišlja o povratku. Na Sljemenu je nastupila četiri puta, sve najbolje svjetske skijašice opet su u Zagrebu, pa joj se ponovo budi sportska želja. Međutim, problem su financije…

“Nikad toliko nisam razmišljala o pokušaju povratka. Nedostaju mi natjecanja i taj adrenalin, a imam i osjećaj da mi se znanje složilo. Dakako, moram vidjeti mogu li naći sponzore koji bi pokrili trošak od 120.000 eura”, ispričala je mlada Samoborka.

Nika se preko ljeta se bavi ski-liftom u porečkoj Zelenoj laguni, a zimi vodi školu skijanja na Krvavcu s poznatim slovenskim skijašem Borisom Strelom.

U vrijeme Snježne kraljice članica je Premisina press-tima, pomaže organizatoru u odnosima s medijima, sukomentira prijenose na HTV-u, a i spustit će se s kamerom na kacigi prije utrke skijaša. Izglede skijašica u današnjoj utrci procjenjuje ovako:

Schild izgleda nepobjedivo. U četiri pobjede ove sezone dvaput je bila najbrža u obje vožnje. Njezin trener postavlja prvu stazu i ako Schild to iskoristi za neku veću prednost, u drugoj se vožnji neće morati bacati na glavu. Tina Maze je skijašica za takvu utrku, spustašica je pa joj neće smetati dužina staze. Finkinja Poutiainen je ovdje dvaput pobijedila i ne smijemo je zanemariti.”

specijal-201102150360004-Mali i veliki heroji

Povratak na Net.hr