banner

Ivica nije prevarant, ali prijeti mu nova kazna!

Bez obzira na to što im je već neosvajanje bodova najveća kazna, Jean-Baptiste Grange i Ivica Kostelić mogli bi biti i novčano kažnjeni zbog toga što su nastavili voziti nakon što su na slalomu u Kranjskoj Gori kolac zaobišli s nedopuštene strane.

No, direktor reprezentacije Vedran Pavlek uvjeren je da do toga neće doći.

“Kažnjava se samo kada je 100 posto vidljivo da je skijaš svjestan pogreške. Nakon utrke direktor Svjetskog kupa ništa mi nije spomenuo pa vjerujem da Ivica neće biti kažnjen. Da je u pitanju vrlo mala pogreška govori i to što je Ivica, koji ima odličan osjećaj, nije svjestan. Inače, te su kazne do 999 franaka.”

Predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza, Miho Glavić, uvjeren je da je Ivica sportaš koji bi sam odustao da je bio svjestan pogreške.

“Njemu bi i simbolična kazna zasmetala jer on je veliki sportaš koji to nikad ne bi napravio svjesno. Kod Grangea je haklanje bilo očitije. Kazne su između 500 i 1.000 franaka, ovisno o odluci komisije.”

U nedjelju je u Kranjskoj Gori bilo puno hrvatskih zastava. Jednom su ponosno mahali i navijači iz Splita, koji su se predstavili transparentom “Naprid Ivica – Blankini fanovi”. Kao da su htjeli poručiti da su i oni iznad spora o vrijednosti trenerskih dometa njihovih očeva.

Vezani članci:

arti-201103050016006
arti-201103050185006

document.write(unescape(‘%3Cscript type=”text/javascript” src=”‘+document.location.protocol+’//dnn506yrbagrg.cloudfront.net/pages/scripts/0010/0523.js”%3E%3C%2Fscript%3E’))

Povratak na Net.hr