SKANDALOZNA IZJAVA ŠEFA BAYERNA GOTOVO PROŠLA NEZAPAŽENO: / Oglasio se Niko Kovač i prokomentirao cijelu situaciju

Image
Foto: Profimedia, AFP

Nakon ovog postavlja se pitanje tko slaže momčad

22.10.2019.
10:24
Profimedia, AFP
VOYO logo

Trener Bayerna Niko Kovač ne može računati na NiklasaSülea do kraja sezone. Težak je to udarac za hrvatskog stručnjaka jer je njemački reprezentativac jedan od njegovih ključnih igrača.

Nakon što je branič ozlijedio ligamente koljena predsjednik Uli Hoeness izjavio je da će obranu učvrstiti Javi Martinez. Dosta je to kontroverzna izjava jer igrač nije do sada bio u prvom planu. Ove je sezone tek u prošlom kolu protiv Augsburga odigrao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javi je napravio dobar posao protiv Augsburga, ali smo primili dva gola. Tako da ne možemo reći da nećemo primati pogotke ako će netko igrati. Svi moramo raditi u obrani, koja počinje od napada", rekao je Kovač. Dodao je i kako ga predsjednik nije zatražio da u sastav stavi nekog od igrača.

Müller i dalje tema

"Moja je bila odluka da Javi započne protiv Augsburga. U čestom sam kontaktu s Hoenessom, ali trener bira momčad", poručio je. Temu ThomasaMüllera nije niti ovaj put mogao izbjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio da je on važan dio naše momčadi. Znam koliko je dobar i to će opet pokazati. Vidjet ćemo hoće li započeti utakmicu Olympiakosom", kazao je Kovač. Šef Uli Honess bio je pak bijesan na Bild zbog priče o Mülleru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je nečuveno. Praktički forsirate trenera da ga stavi u sastav od prve minute. To je s*anje", poručio je Nijemac.

"Ovdje se radi o klubu, a ne pojedincu. Svi bismo se trebali fokusirati na klupski uspjeh. Sve ostalo je sekundarno. Nitko ne žele naškoditi Mülleru i nitko ga se ne želi riješiti", odgovorio je Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo