Tko tu laže? / Skandal potresa Manchester City!

Image
Foto: Pixsell

Carlos Tevez odbacio je tvrdnje svog trenera Roberta Mancinija da je odbio zaigrati u utakmici 2. kola Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu. Talijan je nakon utakmice rekao da je Tevezova karijera u Cityju - gotova.

28.9.2011.
11:26
Pixsell
VOYO logo

Prema riječima Roberta Mancinija, karijera Carlosa Teveza u Manchester Cityju je gotova nakon što je odbio ući u igru kao zamjena u utakmici 2. kola Lige prvaka protiv Bayerna, koju je engleski klub izgubio 2:0.

Argentinski napadač nije poslušao svog trenera koji mu je rekao da se počne zagrijavati na početku drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mancini je navodno rekao Tevezu da se ode zagrijavati 35 minuta do kraja utakmice. Televizijske kamere su prikazale Argentinca kako sliježe ramenima i odmahuje glavom dok mu je jedan od pomoćnih trenera nešto govorio.

S obzirom na konfuznu situaciju koja je nastala, Mancini je u 56. minuti u igru uveo obrambenog veznjaka Nigela de Jonga umjesto Teveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem će sada biti iznesen i vlasniku Cityja, šeiku Mansouru Bin Zayed Al Nahyanu.

"Stvarno sam razočaran jer se radi o Carlosu. To se ne smije dogoditi u vrhunskom klubu - da se odbije pomoći suigračima", rekao je vidljivo šokirani Mancini na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali ako se želimo poboljšati kao momčad, Carlos ne može više igrati s nama. On je za mene gotov", istaknuo je Talijan.

Tevez je, pak, odbacio tvrdnje da je odbio igrati u utakmici protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodila se konfuzna situacija na klupi i mislim da je moje stajalište krivo shvaćeno", rekao je 27-godišnji Argentinac, inzistirajući da nije odbio poslušati trenerovu naredbu.

"Želim se ispričati svim navijačima Manchester Cityja s kojima, vjerujem, imam dobar odnos, zbog bilo kakvog nesporazuma u Münchenu", dodao je jedan od kapetana Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni razumiju da kada sam na terenu uvijek dajem sve od sebe za klub. U Münchenu sam se zagrijavao i bio sam spreman igrati. Nije pravo vrijeme da idemo u detalje zašto se to nije dogodilo, ali želim reći da nisam nikada odbio igrati", istaknuo je Argentinac.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo