NIZOZEMKE na tribini / Sjećate li se ovih prekrasnih seksi djevojaka?

Image
Foto: AP

Prije dvije godine bile su jedna od najbrže širećih priča na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Tih 36 prekrasnih djevojaka odijevenih u pripijene haljinice izazvalo je oduševljenje na tribinima, ali frku izvan terena.

11.5.2012.
18:28
AP
VOYO logo

Zbog seksi djevojaka, koje je poslala u Južnu Afriku kako bi navijale za Nizozemsku i promovirale njezina pića, Bavaria se našla na udaru FIFA-e.

Naravno da je ogromna većina navijač(ic)a na stadionu Soccer City u Johannesburgu, umjesto utakmice Nizozemska - Danska, tada većinu vremena gledala u smjeru 36 prekrasnih Nizozemki na čijim je pripijenim haljinicama stajao poznati pivski brend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je gerilski marketing kažnjivo djelo na svim svjetskim i europskim prvenstvima, sve su djevojake potjerane s tribine, dvije među njima su i uhićene, a Bavaria se na koncu izvan suda nagodila s FIFA-om koja je tužila nizozemsku kompaniju.

Čini se da Nizozemci ipak nisu naučili lekciju, pa su se djevojke u prepoznatljivoj pripijenoj haljinici vratile. Ili barem jedna od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom govora Michela Platinija, u kojem je predsjednik UEFA-e jamčio da u Poljskoj i Ukrajini neće biti gerilskog marketinga, Bavaria je nadmašila samu sebe i među dužnosnike UEFA-e opet poslala seksi djevojku kako bi im pokazali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo