MEDVJEDI PALI NAKON PENALA / Sjajnoj seriji došao kraj: Spartak slavio u Ledenoj

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Medveščak s osvojenim bodom sada ima 29 bodova iz 17 utakmica, a na trećem mjestu Zapadne konferencije pretekli su ih hokejaši Dinama iz Rige, koji imaju isti broj bodova, ali bolju razliku pogodaka.

13.10.2013.
20:32
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Niz hokejaša Medveščaka od osam uzastopnih pobjeda u KHL ligi prekinut je u Zagrebu nakon što je moskovski Spartak porazio "medvjede" boljim izvođenjem kaznenih udaraca s 3-2 (0-1, 1-1, 1-0/0-0, 1-0).

Zagrepčani nisu uspjeli doći do rekordne devete pobjede u nizu, iako su u regularnom dijelu dvaput vodili pogocima MichaelaRyana (7:00) i JonathanaCheechooa (30:39). Sastav iz Moskve oba puta je poravnao rezultat preko TomaWandella (23:55) i DeronaQuinta (41:24), a nakon što u produžetku nije bilo golova, a ni nakon četiri serije penala, Wandell je uspio svladati vratara Medveščaka Brusta za pobjedu gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak s osvojenim bodom sada ima 29 bodova iz 17 utakmica, a na trećem mjestu Zapadne konferencije pretekli su ih hokejaši Dinama iz Rige, koji imaju isti broj bodova, ali bolju razliku pogodaka. Ispred Medveščaka su još SKA Peterburg sa 36 i Dinamo Minsk sa 35 bodova.

Medveščaku sada slijedi serija od čak 11 gostovanja zaredom, koja započinje 17. listopada u Kazanju kod Barsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo