RASKOŠNE DIMENZIJE / Širenje ponude: Peugeot 308 i kao karavan

Image

Samo nekoliko mjeseci od komercijalizacije novog 308 limuzine, Peugeot širi svoju gamu i predstavlja karavansku izvedenicu modela 308, s oznakom SW. Potpuno je nanovo osmišljen i od svog prethodnika preuzeo je samo ime.

7.1.2014.
15:02
VOYO logo

Kućni dizajneri osmislili su velik i dinamičan karavan, niskog, snažnog i sportskog izgleda, dužine os 4,58 m. Najlakše ga je opisati kao broj manji 508 SW. Zbog raskošnih dimenzija moći će udovoljiti klijenteli koja traži osnovne odlike karavana: prostranost, izdašan prostor u unutrašnjosti, modularnost i praktičnost. U unutrašnjosti, moderan, čist i inovativan i-Cockpit, omogućava vozaču i putnicima jedinstven doživljaj.

Prtljažnik volumena 610 litara je među najboljima u segmentu. Njegove jednostavne linije tvore praktičan i funkcionalan prostor. Rukovanje je krajnje jednostavno (stražnja klupa se obara jednim potezom iz prtljažnika) i efikasno (podnica je savršeno ravna), dok je završna obrada na nivou više klase. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzinski i dizelski Euro 6 motori, dostupni od lansiranja, jamčit će odlične performanse. Motor BlueHDi, koji emitira samo 85 g CO2/km, postavlja nove standarde u segmentu. 

Poput kompaktnog 308, izrađen je na novoj modularnoj platformi EMP2, čime je lakši i efikasniji u vožnji. Također je 140 kg lakši od svog prethodnika. Način na koji se ponaša u vožnji smješta ga u svijet limuzina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peugeot 308 SW proizvoditi će se u Sochauxu a pokretat će ga motori proizvedeni u francuskim pogonima Trémery i Douvrin.

Prvi put biti će predstavljen javnosti na Salonu automobila u Ženevi početkom ožujka, bit će komercijaliziran najprije u Francuskoj, pa potom tijekom proljeća u drugim zemljama Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo