Više od 500 sudionika na Simpoziju 'Školski sport'

U prepunoj dvorani Kinezioloskog fakulteta u Zagrebu započeo je drugi po redu Simpozij Školski Sport.

25.10.2013.
18:26
VOYO logo

U organizaciji Hrvatskog školskog športskog saveza, Agencije za odgoj i obrazovanje te Kineziološkog fakulteta vise od 500 kineziologa i trenera došlo je kako bi čuli najnovija znanja i tehnologije iz područja sporta i rada s djecom.

Konferenciju je otvorio Predsjednik Hrvatskog školskog športskog saveza gospodin Nikola Perković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem svim prisutnima, partnerima i suorganizatorima koji istinski prepoznaju bit i važnost najbitnijeg segmenta našeg djelovanja a to je Univerzalna sportska škola koja okuplja vise od 10.000 polaznika i TO POTPUNO BESPLATNO", rekao je Perković.

Prisutnima su se obratili i dekan kineziološkog fakulteta Damir Knjaz, ravnatelj agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović, predsjednik ŠŠS Srbije Željko Tanasović te izaslanik ministra Željka Jovanovića gospodin Krešimir Šamija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo uvodno predavanje potom je započeo glavni tajnik Hrvatskog školskog športskog savez gospodin Hrvoje Čustonja koji je prisutne upoznao s aktivnostima i programima HŠŠS-a.

U petak su, među ostalima, na redu još predavanja 'Dijete, Sport i zdravlje', dr. med. Zorana Bahtijarevića, te 'Građanski odgoj', Sandre Visković i prof. i dr.sc. Slavena Krtalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo