VIDEO: / Skandalozna krađa na Olimpijskim igrama!

Shin A Lam, korejska predstavnica na olimpijskom turniru u mačevanju, dosad je najveća žrtva Igara u Londonu. Finala i medalje koštala ju je kontroverzna sudačka odluka.

31.7.2012.
11:19
VOYO logo

Pri rezultatu 5:5 u dodatnoj minuti, s vremenom koje je isteklo, Korejka je imala finale u rukama. Pri posljednjem napadačkom pokušaju njezine polufinalne suparnice u disciplini mača, svjetske prvakinje Britte Heidemann, službeni je sat zablokirao. U posljednoj sekundi Njemica je je tako imala čak tri pokušaja za napad iako je vrijeme očigledno iscurilo. Posljednju je priliku Heidemann iskoristila postigavši poen za konačnu 6:5 pobjedu. Korejka je preko svog trenera uložila istodobno žalbu na odluku, a kontroverzno je vijećanje trajalo gotovo sat vremena. Dobar dio Shin je provela jecajući na borilištu jer mačevalačka pravila, naime, podrazumijevaju da sportaš ne napušta poprište borbe dok se žalbeni postupak ne riješi.

Konačna, negativna odluka, shrvala je Korejku koja je briznula u neutješan plač! Da stvar za nju bude gora, skoro je pa odmah morala nastaviti natjecanje u borbi za broncu, koju je izgubila od Kineskinje Sun Yujie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerite se sami!

"Bio je to za mene jako težak sat vremena. Cijelo sam vrijeme mislila o svemu što sam prolazila da bih dobro pripremljena došla na Igre. Ne razumijem zašto meč nije završen nakon posljednjeg pokušaja udarca moje suparnice", rekla je nakon svega još uvijek shrvana Korejka. Njezin trener novinarima je nakon kontroverznog epiloga rekao: "Svi su nam suci rekli da razumiju našu poziciju, ali da jednostavno nisu mogli učiniti ništa drugo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo