EPILOG LUMPOVANJA / Sharbini kažnjen s 50.000 kuna

Image

Hajduk je kaznio svog napadača zbog pijanke sa suigračima iz reprezentacije. Iako je Sharbini sudjelovao u incidentu na pripremama reprezentacije, na Poljudu naglašavaju kao je on prije svega Hajdukov napadač.

12.10.2009.
11:02
VOYO logo

SPLIT - Zbog događaja na zajedničkoj večeri hrvatskih nogometnih reprezentativaca prošle subote u istarskom mjestu Funtana, Hajduk će svog napadača Anasa Sharbinija kazniti s 50.000 kuna, piše na službenim stranicama splitskog kluba.

Naime, novine su objavile fotografije na kojima se vidi kako Sharbinija po povratku iz restorana u hotel pridržavaju dvojica suigrača jer je, kako su doznali novinari, na večeri pretjerao s alkoholom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na to što je kaznu zaslužio dok je bio na pripremama sa izbornikom Slavenom Bilićem, na Poljudu naglašavaju kao je Sharbini prije svega Hajdukov napadač.

Bilić je, podsjetimo, Sharbiniju i Nikici Jelaviću, koji također nakon famozne večere nije mogao hodati bez pomoći suigrača, dao ukore pred isključenje. Dvojica nogometaša čekaju još i kaznu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo