OD PARKET DO RINGA / Shaq razmišlja o ultimate fightu?

Image

Shaq sa svojih 216 centimetara i 147 kilograma bio bi opasan borac u ringu. Njegov trener kaže kako s fantastičnim žarom vježba boričake vještine.

7.5.2009.
14:16
VOYO logo

Iskusni, 37-godišnji košarkaški veteran Phoenix Sunsa, Shaquille O'Neil još je jedna u nizu američkih sportskih zvijezda koje tjelesnu formu obožavaju održavati trenirajući borilačke vještine. Prvi je košarkaš koji bi se mogao aktivno početi baviti ultimate fightom.

- Naučio sam ga svemu što se moglo. Vježbamo klasični boks, jiu-jitsu, tajlandski boks i hrvanje. Shaq je u izvrsnoj formi i obožava prirodu borilačkog treninga - izjavio je Burke, u čijoj teretani u Orlandu, gradu u kojem je proveo prve četiri godine NBA karijere (1992.-1996.), Shaq redovito trenira izvan sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zna se dogoditi da radimo 20 različitih elemenata. Svaki od njih odradi s fantastičnim žarom. Ima talenta za borbu daleko više no što bi itko mogao pomisliti.

Na pitanje koje bi bile najjače vrline 216 centimetara i 147 kilograma teškog košarkaša u ringu, Burke je izdvojio ubojito udaranje koljenima i fenomenalan zahvat davljenja odostraga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesionalno su se u borilačkom ringu dosad okušali Michael Westbrook, bivši NFL igrač koji je pobijedio u svome jedinom meču ultimate fighta, te Marcus Jones, također bivši NFL igrač, koji se nakon umirovljenja počeo aktivno baviti borbama. Pobijedio je u četirima nastupima. Hoće li Shaq biti sljedeći?

- Dok se bavi košarkom, ne. Nakon što završi karijeru? Tko zna? Nikad ne reci nikad! - zaključio je Burke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo