Mirovina nije dugo trajala / Shaq novi suvlasnik Sacramento Kingsa

Image

Umirovljeni Shaquille O'Neal nije mogao dugo mirovati. Nakon prošle sezone provedene kao analitičar/zabavljač u emisiji Inside the NBA, sada postaje suvlasnik Sacramento Kingsa.

23.9.2013.
19:58
VOYO logo

Sacramento je prošle sezone potpuno preustrojen te su ekipu otkupili investitori Viveka Ranadive od obitelji Maloof.

Ekipa u svakom slučaju kreće u novom smjeru, a legendarni centar Lakersa će biti pozitivan utjecaj na DeMarcusa Cousinsa s ogromnim potencijalom, koji se, zbog svog ponašanja i loših radnih navika, ne može kvalitetno fokusirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što me privuklo ovom projektu je nova vizija, novi Kingsi, sve novo. Uvijek sam želio biti dijelom ovako nečega. Bit će ovo sjajno", rekao je Shaq.

Na početku sezone 2002/03 Lakerse je nazvao Sacramento, što je bio rat koje su klubovi međusobno vodili. Danas je taj dio zaboravljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lakersi i Kingsi su vodili velike bitke u prošlosti. Navijači moraju shvatiti da se moji komentari odnose na tadašnju momčad. Ja sam stručnjak za marketing, pa sam htio da utakmice Lakersa i Kinga budu najgledanije utakmice svih vremena. Sada Kingsi imaju novo vodstvo i to je nova ekipa. Pretvorit ćemo njihove utakmice u nešto što svi žele gledati", kazao je košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo