TOGA IMA SAMO KOD NAS / Sezona tek počela, a već pala prva trenerska žrtva

Image
Foto: RTL

Niti tjedan dana nakon početka novog prvenstva Hrvatske za nogometaše dogodila se prva smjena trenera. Vinkovački prvoligaš Cibalia u petak je sporazumno raskinuo ugovor s trenerom Samirom Toplakom.

27.7.2012.
17:55
RTL
VOYO logo

VINKOVCI - "Rastali smo se sa SamiromToplakom sporazumno na obostranu inicijativu. Toplaku želimo puno sreće i uspješan nastavak trenerske karijere. Samir je i ovim činom dokazao kako mu je Cibalia važna i hvala mu na tome. Osobno mi je žao i moram istaknuti kako je Toplak imao rezultate i dokazao se kao trener. Prošle godine je iz ničega je napravio puno, no trenutno nam je najbitniji naš klub, a ovako nismo mogli dalje", izjavio je predsjednik Cibalije ZvonimirHodak.

Samir Toplak naglasio je kako je u ovom trenutku općenito puno negativnosti u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija u državi i društvu je takva da je sve puno negativnih stvari, a ja jednostavno ne želim biti teret jednom prekrasnom klubu i ljudima koji su me prihvatili kao svojega te odgovorno držim kako je u ovom trenutku za Cibaliju bolje da se raziđemo i da se negativna energija makne od ovog kluba", rekao je Toplak.

Cibalia je u 1. kolu prije pet dana izgubila na svom terenu od Slavena Belupa sa 0-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu 2. kola u kojem Cibalia u subotu gostuje u Zagrebu protiv Dinama momčad će voditi pomoćni trener MiroslavBojko, a najozbiljniji kandidat za novog trenera je ŽeljkoKopić, koji je prošle sezone vodio Lučko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo