POVRATAK U DOMOVINU / Ševčenko se vraća u Dinamo

Image

Ukrajincu je istekla posudba u Milanu, a u Chelseaju su mu poručili da na njega ne računaju. U Kijevu mu nude i mjesto u stručnom stožeru.

3.7.2009.
17:40
VOYO logo

Napadač ukrajinske nogometne reprezentacije Andrij Ševčenko (32) korak je do povratka u kijevski Dynamo u čijim redovima je 1994. godine započeo karijeru.

Ševčenku je istekla posudba u Milanu i vratio se u londonski Chelsea s kojim mu ostaje još jedna godina ugovora. Međutim, na Stamford Bridgeu su mu jasno poručili kako na njega više ne računaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozvali smo Andrija da se vrati u Dynamo. Prvo kao igrač, a potom mu nudimo i mjesto u stručnom stožeru," otkrio je predsjednik ukrajinskog prvaka Ihor Surkis.

Ševčenko se za sada nije javno izjasnio o ponudi iz domovine, no Surkis je zadovoljan kako je završio prvi krug pregovora. "Andrij je bio zadovoljan našom ponudom i imam osjećaj kao da se želi vratiti kuć," dodao je Surkis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ševčenko je dres kijevskog kluba nosio pet godina, a potom je 1999. godine za 25 milijuna dolara preselio u Milan. Za "Rossonere" je igrao sedam godina i zatim je 2006. godine za 56 milijuna dolara otišao u Chelsea. Međutim, u Londonu se nije previše naigrao, a prošlu sezonu je bio na posudbi u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo