kao grom iz vedra neba / Senzacija: Mirko Filipović se vraća u ring, prvu borbu imat će već ovog rujna u Japanu!

Image
Foto: Facebook

Rizin je objavio kako je Cro Cop uspio dogovoriti razrješenje ugovora s UFC-om te mu sada ništa ne predstavlja prepreku da se bori u njihovoj organizaciji

16.7.2016.
15:49
Facebook
VOYO logo

Poput groma iz vedra neba danas je stigla vijest kako se Mirko Filipović vraća u ring, i to ondje gdje je sve počelo - u Japan, na Grand Prix event. 

Jučer se na društvenim mrežama pojavio video na kojem Cro Cop u frankfurtškoj zračnoj luci lovi Pokemone, a pored njega je bio Stipe Drviš, pa je bilo jasno da se nešto sprema. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, objavljeno je da se u ring vraća i Brazilac dobro poznat Mirku Filipoviću, Wanderlei Silva.

Mirko je postavljen na popis borbi 25. rujna, a obojica bi trebala imati automatski prolaz u drugu rundu i završnicu turnira koja se održava 29. i 31. prosinca u Super Areni u gradu Saitami. To znači da bi Mirko trebao odraditi minimalno dvije borbe u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipović je prošlu jesen objavio kako prekida karijeru zbog ozljede ramena. Naknadno ga je Američka antidopinška agencija suspendirala na dvije godine zbog konzumiranja hormona rasta pa nakon drugog testiranja ipak potvrdila kako mu u krvi nije pronađena prisutnost nedopuštene supstancije.

Rizin je objavio kako je Cro Cop uspio dogovoriti razrješenje ugovora s UFC-om te mu sada ništa ne predstavlja prepreku da se bori u njihovoj organizaciji. Njegovi protivnici još uvijek nisu poznati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo