za kraj godine / Senzacija i šok na Old Traffordu

Image
Foto: Pixsell

Manchester United je u 20. kolu engleskog prvenstva iznenađujuće poražen 2-3 na svom terenu i to od Blackburn Roversa koji je na dnu ljestvice.

31.12.2011.
16:45
Pixsell
VOYO logo

Blackburn Roversi uspjeli su pokvariti planove "crvenih vragova" da Novu godinu dočekaju na vrhu ljestvice kao i proslavu 70. rođendana trenera Alexa Fergusona.

Blackburn je tri puta pucao u vrata Manchestera i postigao tri pogotka. Vodili su 2-0 već na početku drugog poluvremena zahvaljujući svom nigerijskom napadaču Yakubi koji je prvi pogodak postigao na početku prvog poluvremena iz kaznenog udarca, a drugi na početku drugog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je do izjednačenja došao s dva gola Dimitra Berbatova.

"Crvenim vragovima" je bio potreban bod da osiguraju vodeće mjesto na ljestvici na kraju ove godine i početku Nove, s obzirom da Manchester City ne igra do nedjelje, ali je pobjednički pogodak Granta Hanleya za Blackburn u 80. minuti srušio sve nade za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj poraz ostavlja United sa 45 bodova iz 19 utakmica, iza Cityja s gol razlikom. Momčad Roberta Mancinija može doći i do prednosti od tri boda ako u nedjelju pobijedi Sunderland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo