SP u rukometu / Šego: 'Nije mi zgodno igrati sedam na šest, no ako izbornik tako želi, trčat ću!'

Čeka nas utakmica protiv Španjolske s kojom ćemo se boriti za prvo mjesto u skupini

16.1.2019.
20:37
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija uvjerljivo je svladala Bahrein i to bez pomoći naših najboljih igrača. na klupi je tako ostao i naš prvi vratar Marin Šego.

"Sutra će biti jedan velik ispit za nas kao ekipu. Španjolci su na svakoj poziciji dosta dobro pokriveni. Igraju jako dobar rukomet - brz i moderan. Moramo se pripremiti večeras i sutra i odigrati utakmicu", rekao je Šego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka nas utakmica protiv Španjolske s kojom ćemo se boriti za prvo mjesto u skupini i prenošenje četiri boda u drugi krug natjecanja.

"Moramo tehničke pogreške svesti na minimum. To je prvi plan. Oni igraju jako kvalitetno u obrani gdje nastoje presjeći naša dodavanja i iz toga njihova brza krila prelaze u kontre. Ako to uspijemo zaustaviti, bit će nam lakše", rekao je Šego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Červar vjerojatno će koristiti taktiku igre sedam na šest bez vratara koji traži od vratara puno trčanja s gola na klupu i natrag.

"Bilo je puno trčanja i u prošloj utakmici. Nije zgodno, ali ako izbornik izabere tu taktiku, mi trčimo!", najavio je hrvatski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Španjolcima Šego je imao samo riječi hvale:

"Španjolci imaju dobar kolektiv i njihov tim je zapravo najjači igrač. Imaju dobre vratare, dobru obranu, dobru polukontru, a tu je Dušebajev koji je strahovito brz i prodoran. Španjolski sistem je da uvijek dugo igraju do pivota, da trpaju lopte na pivota i opasni su sa svake pozicije", zaključio je Šego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo