POČELA PRIMERA /

'Sedmica' Barce na startu, debitant spasio Real

Image
Foto: AP Images

Barca je već u prvom poluvremenu zabila šest golova, a potom u nastavku susreta skinula nogu s gasa. I Real Madrid je novo prvenstvo otvorio pobjedom, no ipak nešto skromnijom.

18.8.2013.
22:50
AP Images
VOYO logo

BARCELONA - Španjolski nogometni prvak Barcelona na otvaranju nove sezone deklasirao je na Camp Nou Levante 7:0.

Barca je već u prvom poluvremenu zabila šest golova, a potom u nastavku susreta skinula nogu s gasa. Po dva gola za katalonski sastav zabili su LionelMessi (12, 42-11m) i Pedro (26, 73), a među strijelce su se upisali i AlexisSanchez (3), DaniAlves (24) i Xavi (45). Za Barcu je posljednjih pola sata odigrao i Brazilac Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Real Madrid je novo prvenstvo otvorio pobjedom, no ipak nešto skromnijom. Betis je na Santiago Bernabeu stigao nadigravati i goste je tek nekoliko minuta dijelilo od velikog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Seville čak je i povela preko Moline u 14. minuti, a rezultat je u 26. minuti izjednačio Benzema. Betis je u nastavku susreta bio potpuno ravnopravan suparnik, a pali su samo četiri minute prije kraja kada je Marcelo ubacio s lijeve strane što je iskoristio debitant Isco za tri boda Kraljeva.

Hrvatski reprezentativac LukaModrić solidno je odigrao svih 90 minuta u momčadi Reala, a zaradio je i žuti karton zbog neopreznog starta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo