FOTO: / Oni su hrvatski sportaši godine!

U zagrebačkom hotelu Westin je održano proglašenje najboljih sportaša u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora.

18.12.2013.
9:07
VOYO logo

Sandra je u ovoj godini osvojila naslov svjetske prvakinje u bacanju kladiva, dodavši ga naslovima olimpijske pobjednice i europske prvakinje.

Zanimljivo je da je lani na proglašenju Sandra istaknula kako demantira napise da više neće surađivati s trenerom Ivanom Ivančićem. Međutim, samo mjesec dana kasnije ta suradnja je doista i prekinuta, a novi Sandrin trener postao je njezin dečko Edis Elkasević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Kostelić osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u kombinaciji. Kako je cijela obitelj (mama, tata, sestra) u Val Gardeni, gdje Ivicu u petak i subotu očekuju nastupi na Svjetskom kupu u super veleslalomu i spustu, umjesto njega nagradu je primio Miho Glavić, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza.

Za najbolju mušku momčad proglašena je vaterpolo reprezentacija Hrvatske, koja je osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu i zlato na Mediteranskim igrama. Najbolji ženski sastav je karate reprezentacija (Ana Marija Čelan, Ana Lenard, Azra Saleš i Ivona Tubić), koja je osvojila zlato na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veslački četverac na pariće, svjetski prvaci, proglašeni su za najbolje u kategoriji najboljeg sportskog para, štafete ili posade.

Za najuspješnije trenere nagrade su dobili Tonči Antunović, trener svjetske prvakinje u jedrenju Tine Mihalić, te Nikola Bralić, trener četverca. Nagradu za fair-play dobili su Hana Dragojević (jedrenje) i Vedran Bakač (stolni tenis).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo