NEMA PLAKANJA - STIŽE LYON / Samokritični Kek: 'Možda nisam odabrao dobre igrače'

Image
Foto: RTL

Nakon poraza od Splita u Parku mladeži slovenski stručnjak je naglasio da je njegovoj momčad nedostajalo svježine. Problem je u jakom ritmu utakmice, a nova je na rasporedu već za četiri dana na Kantridi kada im stiže velika europska momčad - Lyon.

4.11.2013.
8:22
RTL
VOYO logo

U utakmici 15. kola Prve HNL Split je na stadionu Park mladeži svladao Rijeku sa 1:0 pogotkom Glavine u 65. minuti. Ovom pobjedom, trećom u nizu, Split je stigao na 25 bodova, jedan manje od četvrte Lokomotive, dok je Rijeka treća sa 29.

"Vidi se da nam nedostaje agresivnosti i dinamike. Trebali smo iskoristiti prilike koje su nam se ukazale, a onda smo primili gol iz prekida. Ništa... idemo dalje, za četiri dana nas čeka nova utakmica", rekao je Matjaž Kek nakon poraza te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo premalo aktivni u duel igri, fali svježine, silna putovanja i utakmice ostavljaju traga. Moramo skupiti glave. Split je zasluženo dobio, zabio je gol. Nas čeka novi spektakl na Katridi, dolazi opet velika ekipa - Lyon. Moramo sve napraviti da budemo bolji, agresivniji... Možda ja nisam odabrao dobre igrače za ovu utakmicu, no porazi su sastavni dio igre", zaključio je slovenski stručnjak na klupi Rijeke.

"Dali smo gol u pravo vrijeme, kad smo možda malo počeli padati. Moram čestitati svojim igračima na izvanrednoj  utakmici, taktički dobroj utakmici. Pogotovo u prvom poluvremenu kada smo mogli dati dva-tri komada, ne unakaziti, ali dati do znanja da će Split igrati glavnu ulogu i među ove četiri prve ekipe", zadovoljan je bio strateg Splita Stanko Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo