Novo utočište / Sammir stigao u Madrid: Mamiću, hvala što si me pustio

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL

'Nisam očekivao da ću već sada zaigrati u Primeri. Za to se moram zahvaliti predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću koji me pustio. Bila je to lijepa gesta s njegove strane', rekao je Sammir.

4.2.2014.
11:55
Filip Brala/PIXSELL
VOYO logo

Sammir je u ponedjeljak navečer stigao u Madrid, a u zračnoj luci dočekao ga je novinar Marce.

"Oduvijek sam želio zaigrati u Španjolskoj. Dugo sam vremena proveo u Dinamu. Potreban mi je bio novi izazov, a španjolska liga mi se sviđa. Nadam se da ću ovdje biti sretan i da će navijači biti zadovoljni sa mnom", rekao je Sammir, koji je u Getafe stigao bez odštete s obzirom da ga je Zdravko Mamić pustio pola godine ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Marca

"Nisam očekivao da ću već sada zaigrati u Primeri. Za to se moram zahvaliti predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću koji me pustio. Bila je to lijepa gesta s njegove strane", izjasnio se bivši Dinamovac koji je na Maksimiru proveo dugih sedam godina i postigao 59 golova.

"Mislim da je ovo dobra prilika da pokažem svoju nogometnu razinu na velikoj sceni. Želim se okušati u zahtjevnijem okruženju od hrvatske lige koju sam osvojio sedam puta zaredom. Želim napredovati kao i svaki drugi igrač i pokazati da imam kvalitetu igranja na ovako visokom nivou", dodao je Brazilac, koji se još uvijek nada pozivu Nike Kovača na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedan od razloga zbog kojeg sam i stigao ovdje. Znam da će biti teško, no želim se boriti za jedno od mjesta u Kovačevoj momčadi", otkrio je Sammir naglasivši kako mu je draži Real od Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo