Potvrda izbornika / Salah se oporavio od ozljede ramena: Igra već sutra protiv Urugvaja

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

'Sto posto sam uvjeren da će igrati, ako se ne dogodi nešto nepredviđeno u posljednjem trenutku', rekao je izbornik Cuper

14.6.2018.
16:00
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Glavni igrač i najveća zvijezda egipatske nogometne reprezentacije Mohamed Salah oporavio se od ozljede ramena i igrat će u prvoj utakmici svoje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu protiv Urugvaja, izjavio je egipatski izbornik Hector Cuper.

"Sto posto sam uvjeren da će igrati, ako se ne dogodi nešto nepredviđeno u posljednjem trenutku", rekao je Cuper na konferenciji za novinare dan uoči dvoboja protiv Urugvaja u Jekaterinburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salah je prošle sezone postigao 44 pogotka u svim natjecanjima u dresu Liverpoola, a ozlijedio se u prvom poluvremenu finala Lige prvaka protiv Real Madrida, odigranog 26. svibnja u Kijevu, u kojem je njegova momčad poražena sa 3-1.

Za egipatske nogometaše je ovo prvi nastup na Svjetskom prvenstvu nakon 28 godina, a ukupno treći u povijesti. Prvi put su igrali 1934. godine na završnom turniru, a posljednji put 1990. godine, oba puta kad je domaćin bila Italija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo