Dobro nam došla / S proizvodne trake sišla nova Fabia

Image
Foto: škoda

Pod sloganom 'Dobro nam došla nova Fabija' u središnjici tvrtke Škoda u Mladoj Boleslavi je s proizvodne trake sišla prva Fabia treće generacije.

29.8.2014.
14:26
škoda
VOYO logo

Uvijek je velik događaj kada s proizvodne trake siđe prvi primjerak novo razvijenog modela. To posebice vrijedi za novu Fabiju, jer je taj automobil uporišna točka strategije rasta Škode.

Za početak proizvodnje novog automobila su u pogonu Mladoj Boleslavi poduzete opsežne mjere prilagodbe i modernizacije a radovi su dovršeni sredinom kolovoza. Pri tome je angažirano ukupno 40 tvrtki sa stotinama stručnjaka specijaliziranih za tehniku proizvodnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz viših klasa vozila nova Fabia preuzima inovativne sustave sigurnosti, udobnosti i infotainmenta. Po prvi puta u Škodi je moguće jednostavno povezivanje vozila sa smartphone uređajem pomoću MirrorLink tehnike.

Nova mjerila postavlja i kompletno nova ponuda motora, koja treću generaciju modela čini ekološki najprihvatljivijom i najštedljivijom Fabijom svih vremena. Nova Fabija troši i do 17 posto manje goriva u usporedbi s prethodnim modelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tipično za Škodine modele i nova Fabia također oduševljava mnoštvom prostora i ‚Simply Clever’ rješenjima, među kojima je čak devet novih značajki.

S gotovo 3,4 milijuna prodanih vozila diljem svijeta Fabia je nakon Octavije najprodavaniji model ove češke marke. Prvi proizvedeni primjerak treće generacije je u promotivnoj Race Blue boji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo