mršić o najdražem klubu / 'S obzirom da je bilo ratno stanje nije nigdje bilo baš bajno'

'Predsjednici Žužuli rade izvanredan posao, imaju dobar omladinski pogon, imaju dobre trenere. Rezultat dolazi polako i imaju dobre skaute' kazao je Stanko Mršić o svom sadašnjem klubu.

25.11.2013.
8:50
VOYO logo

Gledatelji RTL Lige postavili su par pitanja preko Facebooka, a Marija Šilovića je zanimalo u kojem klubu je Mršiću bilo najbolje i zašto?

"S obzirom da je bilo ratno stanje nije nigdje bilo baš bajno, ali moram napomenuti Varteks dok sam bio gore. Osijek jedno vrijeme, evo posebno sada u Splitu, gdje sam došao, gdje je klub zaista na svojim nogama. Predsjednici Žužuli rade izvanredan posao, imaju dobar omladinski pogon, imaju dobre trenere. Rezultat dolazi polako i imaju dobre skaute", kazao je Mršić.

Tomislav Barišić pitao je tko je najbolji igrač kojeg je Mršić trenirao?

"Teško je sada reći. Bilo je jako puno dobrih igrača. Posebno iz reprezentacije - svi su bili, uključen je bio i Luka Modrić. Imao sam najbolje strijelce hrvatske lige - Popovića, najboljeg igrača - Bjelicu tako da ih je bilo jako puno. Ne bih nikoga izdvajao. Svi su ostavili nekakav dobar dojam na mene jer smo pravili dobre rezultate i u Osijeku i u Cibaliji i u mladoj reprezentaciji i tako da je bilo jako puno dobrih igrača", zaključio je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo